personen

 
FoodStar is een nieuw Foodconcept gericht op eten en drinken, beschikbaar gemaakt voor cafetaria- en lunchroomhouders in diverse provincies van Nederland. Het verschil tussen ‘net niet’ en ‘precies goed’ is in de wereld van FOOD van essentieel belang. FoodStar werkt daarom met de beste ingrediënten en volgens hoge kwaliteitsnormen welke zijn voorgeschreven aan voedsel en veiligheid. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de consument hebben wij met sterke partners uit de Nederlandse Foodsector een concept gecreëerd waarmee we invulling geven aan het continu borgen van kwaliteit.


Kwaliteit met een hoofdletter K – dat is FoodStar. Verfrissend, gezond, lekker en voordelig vormen de kernwaarden van het FoodStar Foodconcept. We presenteren ons door een wisselend en aantrekkelijk aanbod van nieuwe producten en diensten, inspelend op de behoefte van de ‘eet bewuste’ consument. Alle FoodStar locaties voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het concept. En dat moet ook, want als foodprofessional in het bereiden van lekker en divers eten hebben wij maar één missie:

"Dagelijks de beste indruk op u achterlaten!"


FoodStar wil zich juist in deze tijd introduceren! Overal merken we in onze portemonnee dat het allemaal wat duurder is geworden. Waar kun je vandaag dan nog lekker eten voor een voordelige prijs? Precies en daarom FoodStar! Een geheel eigentijdse concept in FOOD.


Wij heten u van harte welkom in één van de volgende FoodStar vestigingen. Op een enkele uitzondering daar gelaten zijn wij dagelijks geopend, het hele jaar lang. Bekijk snel waar wij bij u in de buurt zitten: